LOGGHE - STAESSENS, Geassocieerde notarissen te Menen

 

LOGGHE - STAESSENS

Geassocieerde notarissen te Menen

Nieuwe brochure: praktische gids voor mede-eigenaars

9 december 2014

Een eigen woning, de droom van vele Belgen. Vaak wordt die droom gerealiseerd door de aankoop van een appartement of een studio. Je wordt dan niet alleen eigenaar van je eigen woning, maar ook mede-eigenaar van het gebouw waarin die woning zich bevindt. Het leven in een mede-eigendom is niet altijd zo eenvoudig. Het gezamenlijk beheer van een gebouw, met mensen die je niet zelf koos, kan een moeizame onderneming zijn. De kosten zijn niet altijd te voorspellen en de noodzaak van werken is niet altijd zo gemakkelijk te beoordelen. Reglementeringen allerhande die aanpassingen vragen aan het gebouw, compliceren de situatie.
U leest er alles over in een nieuwe praktische gids die in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting tot stand kwam.
 

Bron: Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan privacy@belnot.be .